Dansers van Dancelot hebben zich kunnen voorinschrijven vanaf 21 mei. Vanaf heden kunnen nieuwe dansers zich inschrijven in Dancelot!
Via 'INSCHRIJVEN' kan je rechtstreeks je komend dansjaar regelen. Bekijk zeker ook eens alles onder 'Dancelot TV' want daarin staat ook belangrijke informatie hoe we ook in de toekomst verder zullen gaan, epidemie/lockdown of niet. We hebben hiervoor verschillende scenario's uitgewerkt, om toch steeds operationeel te blijven en te blijven dansen - ook in onzekere tijden!
NIEUW komend dansjaar in Dancelot:
LESSEN HEDENDAAGS & IMPROVISATIE
Maak kennis met Hedendaagse Dans én met Elise Matthys! Neem een kijkje bij ons 'TEAM', en hieronder alvast een leuke kennismakingsles - in corona-stijl opgenomen. De lessen van Elise gaan door op zondagvoormiddag vanaf september in Dancelot.

Bij elke grote voorstelling of speciale gebeurtenis hebben we graag een unieke T-shirt of sweater. Normaal gezien hadden we er nu eentje aan van onze nieuwste Dancelot On Stage die had moeten plaatsvinden. Helaas zullen we hierop nog even moeten wachten....
maar...
Deze bijzondere periode van corona-lockdown en onze Dancelot TV die in menig huiskamer is binnengekomen, kunnen we niet zomaar laten voorbijgaan! Om deze periode te markeren, hebben we voor een heel speciale 'Collector's Item' gezorgd! 
De Dancelot TV T-Shirt - The Corona Edition !
In het wit of zwart te verkrijgen. Te verkrijgen bij onze vrienden van Stars/Stripe ! #buylocal
Dancelot zal haar aanbod van Dancelot TV LIVE-lessen blijven aanbieden volgens het online lessenrooster.
We plannen in de week van 1 tot 6 juni een (online) OPENDEURWEEK. Geïnteresseerden die nog niet dansen in Dancelot kunnen dan ook deelnemen aan onze live-lessen! Stuur ons een bericht via de website (onder 'CONTACT') of stuur een bericht naar info@dancelot.be of via pm op facebook/instagram) en dan sturen we een persoonlijk bericht met info en de toegangscodes. Er is dus ook Dancelot TV LIVE les op Pinkstermaandag!
Als afsluiter voorzien we de laatste week (8 - 13 juni) een Dancelot OPEN AIR !! Dansen in open lucht, om dit nog eens samen met elkaar te beleven! Alle dansers hebben hiervoor een mail met alle informatie gekregen. Schrijf jullie hiervoor zo vlug mogelijk in.
De grote Dancelot On Stage voorstelling ('FABRIEK Magique') die dit dansjaar ging doorgaan, wordt omwille van coronabeperkingen verplaatst naar 25, 26 en 27 juni 2021 dit in de Stadsschouwburg van Brugge. Dit geeft ons de mogelijkheid om de reeds gemaakte choreografieën per groep te verschuiven en hebben we de tijd om dit ten gronde aan te leren. Nieuwe dansers bij Dancelot kunnen dan ook in dit verhaal meestappen. 
De nieuwe website van Dancelot is er! Dit is de startpagina waarop we nieuws en aankondigingen doen. Aan de linkerkant op deze site (of bovenaan op smartphone) vind je steeds de navigatie-structuur, van waaruit je heel gericht door de site kan gaan en waar je de juiste informatie kan vinden.
WELKOM