♥ ZOMER ♥
En wat een uitzonderlijk dansjaar!
We wensen iedereen vooral een rustige en veilige zomer toe en hopen jullie allemaal in september terug te zien!
Via 'INSCHRIJVEN' kan je rechtstreeks je komend dansjaar regelen. Bekijk zeker ook eens alles onder 'Dancelot TV' want daarin staat ook belangrijke informatie hoe we ook in de toekomst verder kunnen omschakelen bij epidemiebeperkingen of lockdown. We hebben hiervoor verschillende scenario's uitgewerkt, om toch steeds operationeel te blijven en te blijven dansen - ook in onzekere tijden!
Sinds de corona-lockdown hebben we - uit noodzaak - ons eigen TV-station, ons eigen mediakanaal Dancelot TV opgericht. Na de paasvakantie hebben we dit uitgebreid met een breed aanbod aan online live lessen (Dancelot TV LIVE) en we zijn blij én dankbaar om onze dansers hier zo talrijk te mogen zien, dit ondanks deze uitzonderlijke tijden. Grote dank aan ons fantastisch #TOPTEAM om dit allemaal te realiseren. Bekijk zeker onze sectie 'Dancelot TV' op deze website voor meer info en leuke filmpjes. Hier alvast een impressie:
Als mooie afsluiter konden we sinds half juni dansen in open lucht (Dancelot OPEN AIR). We konden elkaar - EINDELIJK - terugzien en dit nog eens samen met elkaar beleven! We zijn dankbaar dat we dit ook op deze manier nog hebben kunnen doen. Dit ging door op de binnenplaats voor de gebouwen van Dancelot. Hier kan je nog de heerlijke feel-good movie daarvan bekijken:
Bij elke grote voorstelling of speciale gebeurtenis hebben we graag een unieke T-shirt of sweater. Normaal gezien hadden we er nu eentje aan van onze nieuwste Dancelot On Stage die had moeten plaatsvinden. Helaas zullen we hierop nog even moeten wachten....
maar...
Deze bijzondere periode van corona-lockdown en onze Dancelot TV die in menig huiskamer is binnengekomen, kunnen we niet zomaar laten voorbijgaan! Om deze periode te markeren, hebben we voor een heel speciale 'Collector's Item' gezorgd! 
De Dancelot TV T-Shirt - The Corona Edition !
In het wit of zwart te verkrijgen, voor dames, heren en kinderen. Opgelet, het is een unisex model, dus vrouwen kiezen best een maatje kleiner dan gewoonlijk! Te verkrijgen bij onze vrienden van Stars/Stripe ! #buylocal

NIEUW komend dansjaar in Dancelot:

LESSEN HEDENDAAGS & IMPROVISATIE
Maak kennis met Hedendaagse Dans én met Elise Matthys! Neem een kijkje bij ons 'TEAM', en hieronder alvast een leuke kennismakingsles - in corona-stijl opgenomen. De lessen van Elise gaan door op zondagvoormiddag vanaf september in Dancelot.

LESSEN TRICKS & TURNS
'Allround Powerhouse' Zita Demarest geeft deze lessen rond bewegingen die vanuit de dans of acrobatie ontstaan zijn. Hier leggen we de focus op kracht en 'flow' in de grondbewegingen en versterken we de sprongkracht, dit met de nodige aandacht voor een juiste techniek en verantwoorde begeleiding. Om deze les te kunnen volgen dien je reeds over een goede basis kracht te beschikken. Neem zeker een kijkje bij ons 'TEAM' en bij het 'AANBOD'. De lessen van Zita gaan door op zondagvoormiddag vanaf september in Dancelot. Er zijn nog drie plaatsen beschikbaar voor deze les.

De grote Dancelot On Stage voorstelling ('FABRIEK Magique') die dit dansjaar ging doorgaan, wordt omwille van coronabeperkingen verplaatst naar 25, 26 en 27 juni 2021 dit in de Stadsschouwburg van Brugge. Dit geeft ons de mogelijkheid om de reeds gemaakte choreografieën per groep te verschuiven en hebben we de tijd om dit ten gronde aan te leren. Nieuwe dansers bij Dancelot kunnen dan ook in dit verhaal meestappen. 
De nieuwe website van Dancelot is gelanceerd in mei dit jaar (yep, het was een vruchtbare corona-periode)! Dit is de startpagina waarop we nieuws en aankondigingen doen. Aan de linkerkant op deze site (of bovenaan op smartphone) vind je steeds de navigatie-structuur, van waaruit je heel gericht door de site kan gaan en waar je de juiste informatie kan vinden.
WELKOM