Via onderstaande knop kan je je onmiddellijk inschrijven.
Je komt hierbij op het beveiligd Dancelot-portaal van ledenbeheer.be terecht van waaruit de Dancelot inschrijvingen worden afgehandeld en waar je tevens al je eigen administratie kan beheren (zoals onder meer je mutualiteitsattest en kostennota downloaden).
Belangrijk is dat je hier een login aanmaakt. Bestaande Dancelot-dansers hebben reeds een eigen account. Indien dit nieuw is voor je, dien je een hoofdaccount aan te maken met login (door vader, moeder of voogd). Binnen dat hoofdaccount kan je dan leden van het gezin toevoegen en deze voor een specifieke cursus (opgedeeld per dansstijlen) of activiteit (kamp) inschrijven. Deze login is persoonlijk en kan (indien gewenst) voor alle dansers in het gezin worden gebruikt. Pas zeker je persoonlijke gegevens hier aan als deze wijzigen. Je kan ook meerdere emailadressen ingeven (bijv. bij co-ouderschap of emailadres van oudere kinderen).
Zoals eerder vermeld is het in Dancelot verplicht om minstens één les Klassiek Ballet te volgen vanaf 6 jaar in het niveautraject. Hou hier zeker rekening mee als je je inschrijft. Let tevens op de leeftijdsgroep bij elke les, deze is aangeduid via het geboortejaar (in het groen) naast elke les. 
We verwelkomen je graag in Dancelot!