Dancelot organiseert ook stages en danskampen.
DANSKAMPEN ZOMER 2021
We hadden deze zomer opnieuw twee danskampen. We organiseerden een danskamp 'MADAGASCAR' van 16 – 20 augustus 2021 (4 – 8 jaar) en een dans- en musicalkamp 'ALADDIN' van 23 – 27 augustus 2021 (6 – 12 jaar).

Hier vind je alvast het filmpje van het eerste danskamp 'MADAGASCAR', met sfeerbeelden en toonmoment!
En hier kan je het filmpje van het tweede dans- & musicalkamp 'ALADDIN' bekijken, met sfeerbeelden en toonmoment:
DANSKAMPEN ZOMER 2020
We hebben twee prachtige en corona-veilige danskampen georganiseerd in 2020. We deden dit met zorg en aandacht voor elkaar en dit in een afgesloten bubbel van 50 deelnemers. Het was voor allen een bijzonder leuke tijd! We hadden twee danskampen gericht rond een specifiek thema.
danskamp 'FROZEN' van 17 t.e.m. 21 augustus 2020 (4-8 jarigen)
Eindelijk kon Olaf eens van de zomer genieten! Daarom namen we deze heerlijke sneeuwpop met Elsa en Anna mee in een thematisch danskamp voor de jongste groep. Er werd gedanst, gezongen, geknutseld, nieuwe zaken verkend én vooral veel plezier gemaakt.  

dans- en musicalkamp 'MARY POPPINS' van 24 t.e.m. 28 augustus 2020 (6-12 jarigen)
Supercalifragilisticexpialidocious! Dans in combinatie met musical vormde hier de rode draad en dit op een heel speelse manier.
Hier kan je de toonmomenten en enkele sfeerbeelden bekijken van zowel ons danskamp 'FROZEN' als van het dans- en musicalkamp 'MARY POPPINS': 
DANCELOT MASTERCLASS MODERN / JAZZ  2020
In april 2020 was een inspirerende dansstage gepland gericht rond Modern Jazz en dit voor beginnende als gevorderde dansers. Door de corona-crisis is deze niet fysiek kunnen doorgaan, maar hebben we voor een goed alternatief kunnen zorgen. Dancelot heeft samen met de docenten van deze Masterclass een uitgebreid online aanbod gecreëerd van waardevol dansmateriaal, en deze is beschikbaar gesteld aan de ingeschreven dansers via Dancelot TV
Op deze manier is een alternatief geboden in tijden waar samenkomen niet mogelijk is. Een bijkomend voordeel van deze manier is dat deze Masterclass niet eenmalig van aard is (zoals bij een live-class). De toegang die je krijgt tot het materiaal kan je zoveel (her)bekijken als je wil en dit op het tijdstip dat je zelf wenst en je kan dit aldus zoveel als je zelf wil opnieuw herhalen/oefenen op je eigen ritme.
Neem zeker contact met ons op indien je hiervoor nog interesse zou hebben. De Masterclasses zijn beschikbaar op Dancelot TV zodat je deze in je eigen tijd en ritme kan volgen.