Dancelot organiseert ook stages en danskampen. Hier vind je het aanbod en alle verdere info. 
DANSKAMPEN ZOMER 2020
Ook deze zomer organiseert Dancelot twee danskampen gericht rond een specifiek thema.
danskamp 'FROZEN' van 17 t.e.m. 21 augustus 2020 (4-8 jarigen)
Eindelijk kan Olaf eens van de zomer genieten! Daarom nemen we deze heerlijke sneeuwpop met Elsa en Anna mee in een thematisch danskamp voor de jongste groep. Er wordt gedanst, gezongen, geknutseld, nieuwe zaken verkend én vooral veel plezier gemaakt.  
dans- en musicalkamp 'MARY POPPINS' van 24 t.e.m. 28 augustus 2020 (6-12 jarigen)
Supercalifragilisticexpialidocious! Dans in combinatie met musical vormt hier de rode draad en dit op een heel speelse manier.
De kampen kunnen in deze corona-tijden ook doorgaan! Op heden zitten we volgens de richtlijnen gebonden aan de bubbels van 50 personen per kamp. Hiertoe zijn we genoodzaakt enkele deelnemers op de wachtlijst te plaatsen. Iedereen wordt hierover individueel gecontacteerd.
Op heden zijn dus alle kampen volzet. Indien je nog interesse zou hebben, dan willen we jou ook op de wachtlijst plaatsen. Indien er nog annulaties zouden komen of indien de corona-maatregelen in de tweede helft van augustus toch nog versoepeld zouden worden, dan contacteren we jou onmiddellijk.
DANCELOT MASTERCLASS MODERN / JAZZ  2020
In april was een inspirerende dansstage gepland gericht rond Modern Jazz en dit voor beginnende als gevorderde dansers. Door de corona-crisis is deze niet fysiek kunnen doorgaan, maar hebben we voor een goed alternatief kunnen zorgen. Dancelot heeft samen met de docenten van deze Masterclass een uitgebreid online aanbod gecreëerd van waardevol dansmateriaal, en deze is beschikbaar gesteld aan de ingeschreven dansers via Dancelot TV
Op deze manier is een alternatief geboden in tijden waar samenkomen niet mogelijk is. Een bijkomend voordeel van deze manier is dat deze Masterclass niet eenmalig van aard is (zoals bij een live-class). De toegang die je krijgt tot het materiaal kan je zoveel (her)bekijken als je wil en dit op het tijdstip dat je zelf wenst en je kan dit aldus zoveel als je zelf wil opnieuw herhalen/oefenen op je eigen ritme.
Neem zeker contact met ons op indien je hiervoor nog interesse zou hebben. De Masterclasses blijven gedurende het hele jaar beschikbaar op Dancelot TV, dus mooi materiaal om de zomer te overbruggen!