Energetica. Queen Of Dancelot. Gepassioneerde teacher, danser en choreografe in hart en nieren. Kordaat en perfectionistisch met een groot hart voor Dancelot en haar dansers. Grote liefde voor het coachen van jonge dansers en richting geven aan deze jonge persoonlijkheden. Mama van Bo.
Charlotte Vander Zande volgde na haar humaniora een docentenopleiding Lager Onderwijs in Brugge en eenmaal hier afgestudeerd vervolgde ze een Opleiding Dans aan de Hogeschool voor Dans in Lier, nu beter bekend als het Conservatorium Antwerpen. Hier volgde ze een uitvoerende opleiding en werkte ze samen met verschillende nationale en internationale choreografen. Daarna vervolledigde ze haar studie met een opleiding Danspedagogie. Tijdens deze opleiding danste ze alsook in talrijke dans- en evenementproducties en stond ze met haar eerste choreografie ‘Marea’ op het Internationale Theaterfestival in Amsterdam. In september 2006 startte ze haar eigen dansschool Dancelot in Brugge. Door haar liefde voor choreografie startte ze parallel hiermee haar danscompagnie Dancelot Cie-iT. In 2008 werd ze ‘Ambassadeur van de Moderne Dans’ en hierdoor kreeg ze tevens de kans om een choreografie aan te leren aan de dansers van de Bacheloropleiding Dans in Lier. Van 2008-2014 is Dancelot Cie-iT een vaste waarde in het jaarlijkse ‘Dansproject’, een hedendaags dansfestival met optredens in Vlaanderen. Nadien neemt Dancelot Cie-iT een andere wending en creëert Charlotte twee avondvullende voorstellingen ‘AGAPE’ (2013) en ‘Mmiri (HORIZON]’ (2015). Dit waren belangrijke scharniermomenten, want op beide producties integreerde Charlotte tevens heel jonge talentvolle dansers in deze voorstellingen. Van daaruit is dan ook het opleidingstraject binnen Dancelot gegroeid en verder uitgebouwd, met verschillende talentgroepen. Ze nemen met veel succes deel aan hoogwaardige danswedstrijden in binnen- en buitenland. Charlotte ontving in 2018 de unieke Award for ‘Best Choreography’ op het internationale dansconcours ‘Young Dancers Competition’. Nog een extra kers op de taart is de deelname van Dancelot Cie-iT aan Belgium’s Got Talent in 2019. Voor dit project werkte Dancelot Cie-iT samen met AndLights en brachten ze 'dans en drones' samen in een creatie die heel warm onthaald werd. Ze waren hier bij de uitverkorenen om in de grote studioshows op te treden. In volle corona-tijden behaalde Charlotte een prachtige eerste prijs op Sibiu International Dance Competition in Roemenië met haar choreografie 'Alteration' dit tussen tal van topdansgroepen uit Singapore, Rusland, Italië, Frankrijk, Canada, Australië en USA. Charlotte behaalde de laatste tien jaar heel veel prijzen en awards op (internationale) dansconcours en wedstrijden met haar eigen creaties. Hiermee inspireert en stuwt ze andere choreografen. Charlotte is tevens opgeleid als Contakids docente en is - samen met Michel - de zakelijk en artistiek leider van Dancelot. Charlotte geeft zelf ook tal van lessen, zowel Ballet, Modern en staat in voor de begeleiding van alle Talentgroepen uit het Opleidingstraject en maakt hier ook tal van wedstrijdchoreografieën.
'Hand of The Queen' in Dancelot. Danser met een camera. Bezielde foto/videograaf, beeldkunstenaar en creatieve duizendpoot. Empathische teamspeler en mental coach. Houdt van dans, humor, muziek, schoonheid en beweging in het leven. Papa van Bo.
Michel Deveen danst graag en dit door het leven, maar is de enige die geen dansles geeft in Dancelot. En tussen al dit lesgevend en choreografisch geweld is dit net een voordeel. Hij staat samen met Charlotte in voor de zakelijke en artistieke leiding van Dancelot. Michel is een veelzijdige en artistieke duizenpoot. Hij fotografeert al sinds zijn vijftiende, speelde in de coolste band van Brugge en studeerde -zoals het moest met vlijt én ook met gezonde rebellie- aan het Sint-Leocollege in diezelfde mooie stad. Nadien behaalde hij een Master in Geografie en een tweede Master in Ruimtelijke Planning aan de Universiteit van Gent. Hij besefte evenwel al vroeg dat afwisseling en het verder verbreden van vooral zijn eigen landschappen een creatieve noodzaak was. Al gauw combineerde hij gauw zijn professionele activiteiten in stedenbouw, stadsontwerp/ontwikkeling en -architectuur met een bloeiende modellencarrière sinds zijn prille twintiger jaren. En net door zoveel samen te werken met (inter)nationale topfotografen op talrijke sets (als model vóór de lens) begon die artistieke kiem daardoor helemaal te ontluiken. Hij besefte dan ook welke 'droomstage' hij had (en nog steeds heeft) om op zoveel 'sets' te kunnen staan voor de camera. Een verder logisch gevolg was dan ook dat hij helemaal dook in de wereld van de fotografie dit in combinatie met zijn andere werkzaamheden. Michel engageerde zich om zes jaar Fotografie & Beeldbewerking in Gent (avondonderwijs) te volgen om technisch alles te willen beheersen, zowel in cameratechniek als in beeldbewerking om vervolgens ook als freelance fotograaf zijn sporen te verdienen. Michel blijft zich steeds verdiepen en volgde nadien onder meer verdere opleidingen voor audiovisuele toepassingen voor bewegend beeld en geluid (Adobe Premiere Pro – After Effects - Audition,…). Gepassioneerd door de subtiele en poëtische signatuur van Dancelot is hij hier niet alleen de huisfotograaf, videowizzy, audiotechneut en marketeer maar ondersteunt hij bovenal reeds 15 jaar op alle mogelijke vlakken deze prachtige burcht. En met zijn stedenbouwkundige ervaring leidde Michel als 'first & last man standing' tevens het hele proces - van ontwerp naar vergunning, subsidietraject tot effectieve bouw - van het nieuwe Dancelot gebouw. Als wederhelft van het artistieke koppel Deveen-Vander Zande staat de 'Hand of The Queen' samen met Charlotte in voor de dagelijkse werking, de zakelijke en de artistieke leiding van Dancelot en coacht hij ook de groepen uit het Opleidingstraject.
Optimistic & energetic creator. Groot geworden in Dancelot. Dansdocent in hart en ziel, wilde denker, sterke dansmaker en prachtige danser. Naast teachen is ze ook Management Assistant in Dancelot.
Ona Leupe kwam na enkele prille eerste danspasjes in 2010 terecht in Dancelot. Charlotte Vander Zande merkte al vlug het talent op bij Ona en in 2011 had de toen 9-jarige Ona reeds een uitzonderlijke rol in de productie van Dancelot Cie-iT ‘LOS’ en stond ze hiermee op verschillende podia in België. Daarna stroomde Ona door in het opleidingstraject van Dancelot. Ze nam deel aan tal van nationale en internationale wedstrijden. De dansmicrobe en het willen ‘teachen’ heeft haar ook gestuwd om in 2020 te starten aan de dansdocentenopleiding 'Dance in Education' aan Codarts, de gerenommeerde internationale Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. In juni 2024 studeerde Ona dan ook met lof af aan Codarts Rotterdam. Ze heeft een groot hart voor het trainen, coachen en begeleiden van (jonge) dansers. In Ona haar lessen wordt er gewerkt aan techniek en beleving, met haar waterval aan beeldspraak wordt iedereen meegenomen in de magische wereld van dans. Ze heeft tonnen energie en is steeds op zoek naar het uiterste in de dansers en zichzelf. Ona geeft les in Dancelot en is tevens de rechterhand van Charlotte en Michel, waarbij ze mee instaat voor de ondersteuning van de dansschool (Management Assistant). Naast haar activiteiten bij ons werkt Ona gericht aan andere projecten (zoals de Nederlandse Dansdagen in Maastricht) en geeft ze ook nog les in Arlekino (Antwerpen). Door de veelzijdigheid die Ona in haar opleiding heeft opgenomen, verrast en inspireert ze dansers zowel jong als ouder in de lessen Modern, Ballet en de Talentgroepen uit het Opleidingstraject. Ona geeft ook de gesmaakte Dance Workout op donderdag. Dit jaar is ook het befaamde 'Project Ona' uitgerold, waarbij ze verder bouwt op haar bijzondere eindwerk van Codarts. Meer kunnen we hier nog niet over prijsgeven, maar dit zal zich dit jaar helemaal ontvouwen.
Allround powerhouse. Klein van gestalte maar zo groots op het podium. Ook groot geworden in Dancelot. Teamspeler en steeds op de voorgrond. Gemotiveerde, toegewijde en bijzonder energieke danser die altijd voluit gaat, hoe vermoeiend of lastig het ook kan zijn. Choreografisch talent. Dancelot OG.
Zita Demarest was in haar kinderjaren een groot talent in competitieve gymnastiek. Op het juiste moment besliste ze echter om voluit verder te gaan in dans. Sinds haar dertiende komt ze naar Dancelot, waar ze al snel deel uitmaakte van de Talentgroepen Dancelot Jong Talent, Jong Geweld en Dancelot Cie-iT. In 2017-2019 deed ze mee met Dancelot aan heel wat nationale en internationale wedstrijden, waar ze talrijke belangrijke prijzen won. Ze vond ook die choreografiemicrobe in haar en maakte zowel eigen solo’s als reeds enkele voor andere wedstrijddansers in Dancelot. In 2018 danst en speelt ze zichzelf in de bekroonde langspeelfilm 'Girl' van Lukas Dhont, gechoreografeerd door Sidi Larbi Cherkaoui. In 2019 was ze te zien in het unieke duet tussen mens en robot (Zita & Sky) in Belgium’s Got Talent met Dancelot Andlights. Ze blijft zich verdiepen in haar dans, blijft workshops volgen om zo een breed pallet van danstechnieken en dansstijlen te ontdekken. Zita geeft reeds jaren lessen en workshops, veelal in 'floorwork' en Modern Jazz en in Dancelot gaf ze reeds geruime tijd lessen 'Kracht en Lenigheid'. Dit alles combineerde ze toen met een educatieve Master in Geografie & Geomatica aan de Universiteit van Gent. In 2023-2024 behaalde Zita bovendien een bijkomend lerarendiploma (UGent) én het ‘Acrobatic Arts Certified Teacher Diploma’. Met deze laatste verdiepte Zita zich verder in het doceren van Acro en het op een heel bewuste wijze aanleren van vergevorderde en acrobatische dansbewegingen. Tijdens de week en weekend vind je Zita aldus in Dancelot voor toffe lessen Acro voor alle leeftijden en niveaus. De lessen bestaan uit uitdagende bewegingen die door iedereen aangeleerd kunnen worden, mits een goede basis aan kracht, danstechniek, een goede inzet en doorzettingsvermogen. Zita geeft tevens Techniek aan de Talentgroepen en ze geeft geweldige (en pittige) lessen Modern Advanced in Dancelot. Zita maakt ook bijzondere wedstrijdchoreografieën voor dansers uit het het opleidingstraject (Talentgroepen). Zita is tevens een ondersteunende kracht in de werking van Dancelot. Daarnaast geeft ze ook nog les op andere plaatsen in Vlaanderen, zowel in vast als in los verband (workshops) én je kan haar geregeld aan het werk zien als uitvoerende danser (o.m. Studio 100/K3 eindejaarsshows, Camille,...).
Passione Italiana. Gracieuze danseres, gedreven choreografe en volgroeide docente met Italiaanse roots.
Lucia Pasquini studeerde ze af aan de Universiteit van Florence op de DAMS-afdeling voor kunstmuziek en entertainment. Ze vervolgde haar reis in hetzelfde jaar in Rome bij DAF Dance kunstfaculteit onder leiding van Mauro Astolfi, Spellbound Contemporary Ballet. In Rome zij had de kans om actief deel te nemen aan originele creaties met choreografen zoals als Francesca Frassinelli, Natalia Horecna en Mauro Astolfi voor Spellbound Junior Ensemble. Lucia Pasquini verhuisde nadien naar Denemarken en was sinds 2014 professionele danseres voor Dansk Danseteater (DDT), het gezelschap van Tim Rushton in het Nationale Operagebouw van Kopenhagen. Als een danseres in DDT kreeg ze de kans om samen te werken met choreografen als Didy Veldman, Marcos Morau, Wubkje Kuindersma, Stephen Shropshire, Alessandro Sousa Pereira, Edhem Jesenkovic, Fabio Liberti, Idan Sharabi, Sebastian Kloborg, Tim Rushton, Lotte Zucht en anderen. Lucia ging dan ook de hele wereld rond: ze trad onder meer op in Thailand, China, Zuid Korea, de VS, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Litouwen, Finland, Duitsland, Zwitserland, Polen,…. Nadat ze het gezelschap verliet, bleef ze werken als freelance danseres verschillende festivals in Italië en ze begon haar kennis te delen met jonge studenten en dansers. Vanaf 2018 is ze gastdocent voor Copenhagen Contemporary Dance School, Iwanson International School of Contemporary Dance in München en andere scholen in Italië, Denemarken, Griekenland, Roemenië en België. Zij maakt er ook deel van uit internationale jury's en geeft workshops door heel Europa. Als choreograaf zij werkte samen met Copenhagen International Dance Festival, ICH (International Creatieve Hub) in Rome en andere onafhankelijke projecten. Lucia heeft ook in Vlaanderen de liefde gevonden en wil met passie haar ervaringen delen aan dansers, dit dus ook in Dancelot. Lucia geeft Ballet aan tal van leeftijdsgroepen, Ballet Techniek voor de Talentgroepen en Pré Pro Ballet en ze creëert ook Hedendaags werk voor de Talentgroepen in het Wedstrijdtraject.
Jane From Paris. Zorgzame kleuterjuf die na de schooluren vaak te vinden is achter een naaimachine én in Dancelot. Heeft graag altijd en overal muziek op de achtergrond, verplaatst zich het liefst per fiets en houdt van dansen.
Janne is wel degelijk van Brugge – niettegenstaande wat haar achternaam doet vermoeden – en ze danst zelf al heel lang in Dancelot. Deze kleuterjuf in hart en nieren brengt bovendien deze gedrevenheid mee naar de danszaal. Janne geeft Kinderdans en Preklassiek in Dancelot en ze brengt altijd de beste kinderboeken mee, die ze graag als start van haar les gebruikt om er wat in voor te lezen. Met dit verhaal wordt dan aan de slag gegaan om er samen met de allerjongste dansers een wondermooie dans van te maken. Janne is tevens bijzonder creatief met naald, draad en textiel en is hierdoor steeds actief bij de realisatie en productie van tal van kostuums voor de optredens van Dancelot. Janne is bovendien de creatieve én drijvende kracht van alle wonderlijke danskampen in Dancelot.
Enthousiaste docente die heel sterk is met jonge kinderen. Sportief, nieuwsgierig, zorgzaam, mama van Wolf, geliefde van Robbe.
Joke D'Hondt start op 4-jarige leeftijd met dansen. Vanaf 2006 doet ze dit met heel veel plezier in Dancelot en in 2010 studeert ze af als Bachelor in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie. Daarna volgt ze bij Fedes een Postgraduaat 'Instructor Dans'. Sinds 2015 is Joke de immer opgewekte ‘spring-in-het-veld’ in Dancelot die met veel passie zowel Preklassiek en Klassieke Balletlessen (tot Ballet II) geeft aan talrijke jonge kinderen. Joke geeft tevens 'Tap & Dance' voor Volwassenen, een leuke groep dansers die een heel jaar proeven van verschillende stijlen. Het jaar wordt ingedeeld in periodes waarin de dansstijlen Tapdans, Jazz, Ballet en Modern aan bod komen. Allemaal dansstijlen waarin Joke jarenlang ervaring heeft en met veel liefde doorgeeft.
Passionele docente die met haar zintuigen anderen probeert te prikkelen. Van do-re-mi naar pas de bourré en daarna weer als sommelier. Weet met haar zintuigen haar passie over te dragen aan anderen.
Eline Becue was sinds de begindagen van Dancelot er reeds kind aan huis. Niet alleen Ballet en Modern maar ook Musical en Pointes konden haar boeien. Onder het motto ‘live with all your senses, only then will you experience life for 100%', gaat Eline door het leven. Met haar diploma Sommelier op zak werd Eline Becue in september 2023 medeoprichter van TimeToTaste. Hier draait alles om wijn en smaak. Eline behaalde tevens haar Bachelor in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie in 2022. Hierbij legde ze in het onderdeel bewegingsrecreatie vooral de nadruk op dans. Al meer dan 10 jaar volgt Eline jaarlijks workshops bij o.a. Michel Froget en Min Hee Bervoets om zichzelf te verbreden in verschillende dansstijlen. Daarnaast kreeg ze in het Conservatorium drama van Walter De Groote en zanglessen van Nathalie Denyft en Hanne Depoorter. Samen met de vakantieworkshops van Kotékoer zorgde dit voor een blijvende interesse in Musical. Eline geeft zowel dansles in Dancelot (Ballet en Modern) aan kinderen en jongeren en is ook onze Musical-lady! Eline maakt de nachtegaaltjes van Dancelot wegwijs maken in de musicalwereld en dit op donderdag (Musical A en B). Hoe fascinerend kan het zijn om je stem en je beweging op elkaar te kunnen afstemmen om een mooi sensitief geheel te creëren.
Mom, wife, dancer, Pilates teacher, traveller. Wil haar kennis delen en mensen op weg te helpen naar een gezonder, sterker lichaam.
Eef Moens begon haar sportieve carrière als 6-jarige ballerina bij Ballet Olivia Geerolf. Het beviel haar zo hard, dat ze tien jaar later zelf ook les begon te geven. Twee jaar later maakte Eef deel uit van de BOG Company en danste ze op podia in het ganse land. Door reeds heel vroeg in haar leven last te hebben van de rug (lumbago) ging ze zelf op zoek naar iets wat haar lichaam en dan vooral de rug, sterker kon maken. Zo kwam Eef bij Pilates terecht. Eef volgde bij Joel Crosby (USA) in het najaar van 2022 de Pilates Teacher Opleiding – CPE. Joel Crosby staat bekend om zijn kennis en uitvoering van de originele Joseph Pilates kennis. Tijdens deze opleiding werd ze ondergedompeld in een Pilates bad. Eef leerde er de kneepjes van de Classic Order en ze kreeg meer zelfvertrouwen in het zelf lesgeven. Eef kan het - zoals velen die Pilates volgen bij haar - na al die jaren echt niet meer missen. Haar eigen lichaam is daardoor veel sterker geworden, en ze heeft veel minder vaak last van de rug. Ook de periodes van pijn werden daardoor minder intens & duren ook veel minder lang. Pilates heeft haar leven echt veranderd. En dat geeft ze door in Dancelot. Eef geeft Pilates op dinsdag en donderdag, en geeft PBT (Progressing Ballet Technique) aan de Dancelot Talentgroepen.
Empire State Groovy Lady from Flanders. Allround gegronde danser met een passie voor Urban Styles & Hiphop. Altijd een feestje in de studio met Pauline.
Pauline Vanneste leerde de Hiphop community kennen op haar 10e tijdens een reis naar New York. Niet veel later volgde ze haar eerste Hiphop class en tot vandaag schoolt ze zich steeds bij in lessen en workshops van verschillende hiphopdocenten. Hiphop kenmerkt zich door energieke, extraverte, out of the box dansen die ontstonden in de Bronx, New York en dit op elektronische muziek met een vette groove en beat. Tot 2022 was Pauline member van de 9000-crew o.l.v. Bruno De Rouck waarmee ze deelnam aan competities en was ze onder meer te zien op World of Dance. Daarnaast kreeg ze les van ervaren docenten binnen het commerciële werkveld, die haar vervolgens introduceerden bij verscheidene werkgevers en choreografen. Ondertussen danst ze in shows, events en videoclips (o.a. Tomorrowland, MIA’s, F1 Grand Prix,…) en is ze gedreven haar liefde voor Hiphop te delen. Pauline geeft Hiphop in Dancelot op dinsdag en dit voor alle leeftijden. Haar lessen gaan back to the roots en zijn een combinatie van techniek met een groot fun gehalte. Let’s move together!
Gedegen en solide dansdocente met oog voor structuur. Goedlachse en enthousiaste danser & docente die het leuk vind om te werken met de ruime fantasie van kinderen en die tevens hun eigen creativiteit te laten ontdekken.
Paulien Hoskens danst reeds Ballet en Moderne Dans sinds haar vierde. Sinds 2019 danst ze ook in Dancelot. Ze is gepassioneerd om te werken met kinderen. Paulien behaalde een bachelordiploma in de orthopedagogie (juni 2024) en volgt momenteel nog een bijkomende opleiding (verkort traject lager onderwijs). Paulien is heel gepassioneerd om met kinderen te werken en het allerbelangrijkste is: plezier hebben in het dansen en kunnen genieten.
Paulien geeft Ballet II en III op zaterdag en is ook een vaste waarde in de danskampen.
Paulien geeft Ballet II en III op zaterdag en is ook een vaste waarde in de danskampen.
Gracieuze hinde met mooie lange lijnen. Warme persoonlijkheid met topmodel looks. Groot talent en stuwende kracht geweest in alle Dancelot Talentgroepen. Geeft met plezier én met structuur haar kennis en ervaring door aan jonge dansers.
Elena Rogiest danst sinds haar vijfde Ballet en Modern. Ze kwam bij Dancelot in 2013 en zette hierdoor haar eerste prille podiumstapjes. In Dancelot kreeg ze de ruimte en omkadering om deze stap voor stap te verkennen en elk podium te ontdekken. Ze kwam als eerste bij de jongste Talentgroep in Dancelot in 2016 en was hierin al vlug een belangrijke schakel en een stuwende kracht. Elena wist als geen ander dat hard doorzetten op techniek van Ballet dé sleutel is om heel groot te worden als Moderne en Hedendaagse danser. Hierdoor kon ze haar eigen stijl en signatuur helemaal laten ontwikkelen als danser. De laatste vier jaar knalde ze zowel bij Dancelot Coda als in solo's, duetten en trio's op (internationale) dansconcours & wedstrijden. Hierop behaalde ze talrijke en tevens de allerhoogste prijzen. In 2024 scoorde ze nog op Concours International de Paris en Concurso Internacional de Danza Anaprode in Burgos (Spanje), waar ze het maximum van de punten van de Jury mocht ontvangen voor haar solo-performance. Elena geeft reeds enkele jaren les in Dancelot (vervangingen, als repetitor, assistente en als teacher op danskampen) en is dit jaar helemaal 'Member of Dancelot-Team'. Ze geeft Modern in Dancelot aan jonge dansers. Elena combineert haar dans en het lesgeven ervan met studies geneeskunde aan UGent.
Energieke en bijzondere danseres. Danser en docente in opleiding. Anjolie ademt dans in alles wat ze doet. Geboren natuurtalent om dans te doceren.
Anjolie Dejonckheere is een gedreven en getalenteerde danseres én een groot voorbeeld binnen de Talentgroep Dancelot Coda waar ze tot 2024 deel van uitmaakte. Anjolie won hiermee de allerhoogste prijzen op tal van (inter)nationale wedstrijden. Haar dansopleiding startte ze in 2012 bij Deborah Verhasselt (Nevele), had een korte omzwerving naar Pirouette (Wevelgem), stond in 2019 op de planken met ‘Oorlogsdochters’ van Glen Lambrecht en kwam vervolgens helemaal thuis in Dancelot in 2020. Anjolie volgde de dansopleiding aan de Kunsthumaniora in Brugge en heeft een natuurtalent om dans te doceren. Anjolie gaf reeds dansles op de Dancelot danskampen en in dansjaar 2022-2023 gaf ze reeds vervangende lessen Modern aan jongere dansers. Ze debuteerde – met verve - met haar eerste choreografie (‘Amazones’) op Dancelot On Stage ‘HOME – part II’ in de Stadsschouwburg van Brugge in 2023. Anjolie gaf vorig jaar ook reeds lessen Ballet en Modern aan jonge dansers in Dancelot. Over natuurtalentjes gesproken: Anjolie deed deze zomer geslaagde audities voor hogere dansopleidingen in zowel Kopenhagen, Rotterdam, ... en ze koos finaal om haar dansopleiding verder te zetten in SEAD Salzburg Experimental Academy of Dance, waar er wereldwijd slechts 30 dansers zijn uitgekozen. Waaronder dus Anjolie als allerjongste danser in deze topselectie! Toi toi Anjo. #veryproud! Maar dit wil ook zeggen dat Anjo vooral in de bergen zit op dit moment, maar je kan haar op de momenten als ze thuis is steeds nog tegenkomen in Dancelot. Anjolie maakt dit jaar immers ook enkele creaties voor onze Talentgroepen voor het wedstrijdtraject.
Vlaams-Brabants Contemporaineke met een creatieve twist. Hedendaagse floorwork dancer met frisse flow en een geheel eigen stijl.
Hannelore Debraekeleer zit in haar laatste jaar aan de dansdocentenopleiding 'Dance in Education' aan Codarts, de gerenommeerde internationale Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Hannelore heeft jarenlang zelf veel deelgenomen aan wedstrijden (en nog steeds) en dit in verschillende dansstijlen. Hannelore heeft een heel eigen Hedendaagse touch ontwikkeld die ze met verve kan uittekenen in frisse choreografieën én die ze ook kan doorvertalen naar de dansers waar ze mee werkt. Naast haar studies geeft Hannelore nog les in regio Brussel en ook haar heimat Halle maar komt met plezier naar Brugge. Hannelore maakt creaties voor onze Talentgroepen (solo's, duo's) voor het wedstrijdtraject én gaat dit jaar zelfs aan de slag met een groepschoreografie voor Dancelot Coda met Dancelot Jong Geweld+.
Mama van Charlotte. Moederkloek in Dancelot. Harde werker en veelzijdig creatief met de handen.
Annemie 'Mietje' Braet stond – samen haar man Frank Vander Zande zaliger – mee aan de wieg van het eerste Dancelot gebouw. In 2006 en 2008 verbouwden ze immers het pand in de Steenkaai waar Dancelot 18 jaar vertoefde. Annemie zie je geregeld in de dansschool en springt ze bij indien het nodig is. Mietje is de ambachtsdame van Dancelot: ze is heel vertrouwd met naald en draad, het maken van kostuums, het mee helpen creëren van knutselwerken voor de kampjes,… en ze werkt heel graag in de Dancelot Parktuin.
Het Dancelot-team wordt bijkomend versterkt en aangevuld door tal van warme en toegewijde persoonlijkheden alsook onze toegewijde dansers die mee assisteren en helpen bij het aanleren van opgelegde solo’s. In ondersteuning hebben wij het voorrecht om steun te krijgen van de talrijke medewerkers, ouders, sympathisanten en sponsors bij onze voorstellingen, kampen, wedstrijden en projecten, die allen zowel organisatorisch, creatief en logistiek dit hele gebeuren mee ondersteunen en hoger tillen. Grote dank daarvoor!