Energetica. Queen Of Dancelot. Gepassioneerde teacher, danser en choreografe in hart en nieren. Kordaat en perfectionistisch met een groot hart voor Dancelot en haar dansers. Grote liefde voor het coachen van jonge dansers en richting geven aan deze jonge persoonlijkheden.
Charlotte Vander Zande volgde na haar humaniora een docentenopleiding Lager Onderwijs in Brugge en eenmaal hier afgestudeerd vervolgde ze een Opleiding Dans aan de Hogeschool voor Dans in Lier, nu beter bekend als het Conservatorium Antwerpen. Hier volgde ze een uitvoerende opleiding en werkte ze samen met verschillende nationale en internationale choreografen. Daarna vervolledigde ze haar studie met een opleiding Danspedagogie. Tijdens deze opleiding danste ze alsook in talrijke dans- en evenementproducties en stond ze met haar eerste choreografie ‘Marea’ op het Internationale Theaterfestival in Amsterdam. In september 2006 startte ze haar eigen dansschool Dancelot in Brugge. Door haar liefde voor choreografie startte ze parallel hiermee haar danscompagnie Dancelot Cie-iT. In 2008 werd ze ‘Ambassadeur van de Moderne Dans’ en hierdoor kreeg ze tevens de kans om een choreografie aan te leren aan de dansers van de Bacheloropleiding Dans in Lier. Van 2008-2014 is Dancelot Cie-iT een vaste waarde in het jaarlijkse ‘Dansproject’, een hedendaags dansfestival met optredens in Vlaanderen. Nadien neemt Dancelot Cie-iT een andere wending en creëert Charlotte twee avondvullende voorstellingen ‘AGAPE’ (2013) en ‘Mmiri (HORIZON]’ (2015). Dit waren belangrijke scharniermomenten, want op beide producties integreerde Charlotte tevens heel jonge talentvolle dansers in deze voorstellingen. Van daaruit is dan ook het opleidingstraject binnen Dancelot gegroeid en verder uitgebouwd, met verschillende talentgroepen. Ze nemen met veel succes deel aan hoogwaardige danswedstrijden in binnen- en buitenland. Charlotte ontving in 2018 de unieke Award for ‘Best Choreography’ op het internationale dansconcours ‘Young Dancers Competition’. Nog een extra kers op de taart is de deelname van Dancelot Cie-iT aan Belgium’s Got Talent in 2019. Voor dit project werkte Dancelot Cie-iT samen met AndLights en brachten ze 'dans en drones' samen in een creatie die heel warm onthaald werd. Ze waren hier bij de uitverkorenen om in de grote studioshows op te treden. In volle corona-tijden behaalde Charlotte een prachtige eerste prijs op Sibiu International Dance Competition in Roemenië met haar choreografie 'Alteration' dit tussen tal van topdansgroepen uit Singapore, Rusland, Italië, Frankrijk, Canada, Australië en USA. Charlotte is tevens opgeleid als Contakids docente en is de zakelijk en artistiek leider van Dancelot. Charlotte geeft zelf ook tal van lessen, zowel Ballet, Modern en staat in voor de begeleiding van alle Talentgroepen uit het Opleidingstraject en maakt hier ook tal van wedstrijdchoreografieën.

'Hand of The Queen' in Dancelot. Danser met een camera. Bezielde foto/videograaf, beeldkunstenaar en creatieve duizendpoot. Empathische teamspeler en mental coach. Houdt van dans, humor, muziek, schoonheid en beweging in het leven.
Michel Deveen danst graag en dit door het leven, maar is de enige die geen dansles geeft in Dancelot. En tussen al dit lesgevend en choreografisch geweld is dit net een voordeel. Hij staat in voor de zakelijke én artistieke leiding van Dancelot. Michel is een veelzijdige en artistieke duizenpoot. Hij fotografeert al sinds zijn vijftiende, speelde in de coolste band van Brugge en studeerde -zoals het moest met vlijt én ook met gezonde rebellie- aan het Sint-Leocollege in diezelfde mooie stad. Nadien behaalde hij een Master in Geografie en een tweede Master in Ruimtelijke Planning aan de Universiteit van Gent. Hij besefte evenwel al vroeg dat afwisseling en het verder verbreden van vooral zijn eigen landschappen een creatieve noodzaak was. Al gauw combineerde hij gauw zijn professionele activiteiten in stedenbouw, stadsontwerp, -ontwikkeling en -architectuur met een bloeiende modellencarrière sinds zijn prille twintiger jaren. En net door zoveel samen te werken met (inter)nationale topfotografen op talrijke sets als model vóór de lens begon die artistieke kiem helemaal te ontluiken. Hij besefte dan ook welke 'droomstage' dit was (en nog steeds is) om op zoveel 'sets' te kunnen staan. Een verder logisch gevolg was dan ook dat hij helemaal dook in de wereld van de fotografie dit in combinatie met zijn andere werkzaamheden. Michel engageerde zich om zes jaar Fotografie & Beeldbewerking in Gent (avondonderwijs) te volgen om technisch alles te willen beheersen, zowel in cameratechniek als in beeldbewerking om vervolgens ook als freelance fotograaf zijn sporen te verdienen. Michel blijft zich steeds verdiepen en volgde nadien onder meer verdere opleidingen voor audiovisuele toepassingen voor bewegend beeld en geluid (Adobe Premiere Pro – After Effects - Audition,…). Gepassioneerd door de subtiele en poëtische signatuur van Dancelot is hij hier niet alleen de huisfotograaf, videowizzard en marketeer maar ondersteunt hij bovenal reeds 15 jaar op alle mogelijke vlakken deze prachtige burcht. Als wederhelft van het artistieke koppel Deveen-Vander Zande staat de 'Hand of The Queen' samen met Charlotte in voor de dagelijkse, de zakelijke en de artistieke leiding van Dancelot en coacht hij ook de groepen uit het Opleidingstraject.

Gracieuze ballerina met een engelenstem. Dansdocente en ‘grand musical lady’ sinds het prille begin in Dancelot. Geeft haar passie met veel liefde en geduld door. Vindt het fantastisch om de leerlingen te zien groeien en stralen in hun danskunsten.
Ellen Braet begon in 1998 haar vooropleiding dans aan de Kunsthumaniora Muziek en Dans in Gent en behaalde met glans haar diploma. In 2002 startte ze haar Jazz en Musical dansopleiding aan de Theaterschool in Amsterdam en behaalde in 2006 haar Bachelor Diploma uitvoerende danseres. In datzelfde jaar was ze te zien in ‘Dracula De Musical’ wat tevens haar stage was. Hiermee was de start van een mooie musicalcarrière gegeven waarin Ellen zowel als zangeres, danseres en Dance Captain te zien was in onder meer ‘Kuifje en de Zonnetempel’, ‘Grease’, ‘Annie’ en ‘Elisabeth’. Tijdens haar musicalcarrière begon ze bij de start van Dancelot tevens lessen Musical te geven. Kort nadien behaalde ze bijkomend een diploma Postgraduaat Dans aan de Katho in Torhout, waarna ze - in een verdere groei van Dancelot - hier ook dansles begon te geven. Naast de talrijke prijzen die ze met Dancelot behaalde, kreeg zij in 2019 op ‘Young Dancers Competition’ de unieke onderscheiding voor ‘Best Choreography’ op dit internationaal dansconcours. Naast haar passie voor Dancelot werkte zij tevens als choreografe voor de musicalvereniging KotéKoer. Ellen is sinds het begin een vaste waarde in Dancelot. Haar voltijdse activiteiten in onze dansschool heeft ze intussen wat geminderd om ook haar ander project (wijnbar Vevino) samen met manlief te ondersteunen. Ellen staat in voor de lessen Ballet en Techniek binnen het opleidingstraject (Dancelot, Petit, Mini & Jong Talent) en geeft ook Modern aan de volwassenen op woensdag.

Gepassioneerde danseres, choreografe en dansdocente. Houdt van de meest uiteenlopende dansstijlen en deelt haar passie graag met gemotiveerde dansers.
Gwen Hamerlynck volgde opleiding aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen en deed haar stage in de Modern-Klassieke danscompagnie ‘Introdans’. Doorheen al de jaren blijft ze talrijke Moderne, Hedendaagse en Jazz workshops volgen om zichzelf te voeden en bij te scholen. Jarenlang werkte ze als freelance danseres. Ze was onder meer te zien in ‘Utopeace’ van Union Suspecte (danstheater), de theatertour van Praga Khan ‘Moreese.com’ (choreografie Marc Bogaerts), ‘Ne Me Quitte Pas’ (Isabelle Beernaert), de musical ‘Dans Der Vampieren’ en ‘West Side Story’, in tal van tv-programma’s en ze was aanwezig op de meest uiteenlopende events (o.a. van The Cast en Finale Events in choreografie van Laurent Flament en Maithé Gheur). Daarnaast maakte ze tal van choreografieën voor events en shows met haar eventbureau ‘Dance Act’. Sinds 2008 geeft Gwen Hedendaagse Dans aan het MUDA in Evergem en Modern Jazz aan Danshuis De Ingang in Gent. In 2012 richtte ze ‘Compagnie J’ op waar ze talrijke choreografieën voor maakt en wint ze verschillende prijzen. In 2012 wordt ze ‘Ambassadeur van de Moderne Dans’ en behaalt ze de tweede prijs ‘Jonge Choreografen’ van Jeugd en Dans. In 2014 komt Gwen bij Dancelot lesgeven. In 2016 krijgt ze de eerste prijs van de jury op het Festival ‘Dans Aan de Stroom’. In 2019 won ze met ‘Compagnie J’ de wedstrijd ‘Dans met Hanne’ verbonden aan het Canvas programma ‘Hanne danst’. Gwen geeft Klassiek Ballet, Modern Jazz en Pointes in Dancelot en begeleidt mee het Opleidingstraject Modern (Dancelot Coda).

Groot geworden in Dancelot. Optimistische, gedreven danser en dansdocente met intussen een Hollands accentje. Docent in hart en ziel, wilde denker en helpende hand in Dancelot.
Ona Leupe kwam na enkele prille eerste danspasjes in 2010 terecht in Dancelot. Charlotte Vander Zande merkte al vlug het talent op bij Ona en in 2011 had de toen 9-jarige Ona reeds een uitzonderlijke rol in de productie van Dancelot Cie-iT ‘LOS’ en stond ze hiermee op verschillende podia in België. Daarna stroomde Ona door in het opleidingstraject van Dancelot. Ze nam deel aan tal van nationale en internationale wedstrijden. De dansmicrobe en het willen ‘teachen’ heeft haar ook gestuwd om in 2020 te starten aan de dansdocentenopleiding 'Dance in Education' aan Codarts, de gerenommeerde internationale Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Ze heeft een groot hart voor het trainen, coachen en begeleiden van (jonge) dansers. In Ona haar lessen wordt er gewerkt aan techniek en beleving, met haar waterval aan beeldspraak wordt iedereen meegenomen in de magische wereld van dans. Ze heeft tonnen energie en is steeds op zoek naar het uiterste in de dansers en zichzelf. Je kunt Ona vinden in Codarts Rotterdam, bij de Nederlandse Dansdagen (Maastricht), in voorbereiding voor het Krikkrak festival en natuurlijk iedere week in Dancelot. Door de veelzijdigheid die Ona op de opleiding ervaart, verrast en inspireert ze onze jongste leerlingen in de lessen Modern, Ballet H+ en de Talentgroepen uit het Opleidingstraject.

Allround powerhouse. Teamspeler en steeds op de voorgrond. Gemotiveerde, toegewijde en bijzonder energieke danser die altijd voluit gaat, hoe vermoeiend of lastig het ook kan zijn. Choreografisch talent.
Zita Demarest was in haar kinderjaren een groot talent in competitieve gymnastiek. Op het juiste moment besliste ze echter om voluit verder te gaan in dans. Sinds haar dertiende komt ze naar Dancelot, waar ze al snel deel uitmaakte van de Talentgroepen Dancelot Jong Talent, Jong Geweld en Dancelot Cie-iT. In 2017-2019 deed ze mee met Dancelot aan heel wat nationale en internationale wedstrijden, waar ze talrijke belangrijke prijzen won. Ze vond ook die choreografiemicrobe in haar en maakte zowel eigen solo’s als reeds enkele voor andere wedstrijddansers in Dancelot. In 2018 danst en speelt ze zichzelf in de bekroonde langspeelfilm 'Girl' van Lukas Dhont, gechoreografeerd door Sidi Larbi Cherkaoui. In 2019 was ze te zien in het unieke duet tussen mens en robot (Zita & Sky) in Belgium’s Got Talent met Dancelot Andlights. Ze blijft zich verdiepen in haar dans, blijft workshops volgen om zo een breed pallet van danstechnieken en dansstijlen te ontdekken. Zita geeft zelf reeds lessen en workshops, veelal in floorwork en Modern Jazz en in Dancelot gaf ze reeds lessen 'Kracht en Lenigheid'. Dit alles combineert ze met een educatieve Master in Geografie & Geomatica aan de Universiteit van Gent. In februari 2023 behaalde Zita het ‘Acrobatic Arts Certified Teacher Diploma’. Met dit diploma verdiepte Zita zich verder in het doceren van Acro. Op zondag vind je Zita in Dancelot voor toffe lessen Acro voor alle leeftijden en niveaus. De lessen bestaan uit uitdagende bewegingen die door iedereen aangeleerd kunnen worden, mits een goede basis aan kracht, danstechniek, een goede inzet en doorzettingsvermogen. Zita geeft ook lessen Ballet en Modern aan verschillende leeftijdsgroepen in Dancelot en maakt ook bijzondere wedstrijdchoreografieën voor dansers uit het het opleidingstraject (Talentgroepen).

Zorgzame kleuterjuf die na de schooluren meestal te vinden is achter een naaimachine. Heeft graag altijd en overal muziek op de achtergrond, verplaatst zich het liefst per fiets en houdt van dansen.
Janne is wel degelijk van Brugge – niettegenstaande wat haar achternaam doet vermoeden – en ze danst zelf al heel lang in Dancelot. Deze kleuterjuf in hart en nieren brengt bovendien deze gedrevenheid mee naar de danszaal. Janne geeft Kinderdans en Preklassiek in Dancelot en ze brengt altijd de beste kinderboeken mee, die ze graag als start van haar les gebruikt om er wat in voor te lezen. Met dit verhaal wordt dan aan de slag gegaan om er samen met de allerjongste dansers een wondermooie dans van te maken. Janne is tevens bijzonder creatief met naald, draad en textiel en is hierdoor steeds actief bij de realisatie en productie van tal van kostuums voor de optredens van Dancelot. Janne is bovendien ook een creatieve én drijvende kracht in alle wonderlijke danskampen van Dancelot.

Enthousiaste docente die heel sterk is met jonge kinderen. Sportief, nieuwsgierig, people pleaser, zorgzaam, mama van Wolf, geliefde van Robbe.
Joke D'Hondt start op 4-jarige leeftijd met dansen. Vanaf 2006 doet ze dit met heel veel plezier in Dancelot en in 2010 studeert ze af als Bachelor in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie. Daarna volgt ze bij Fedes een Postgraduaat 'Instructor Dans'. Sinds 2015 is Joke de immer opgewekte ‘spring-in-het-veld’ in Dancelot die met veel passie zowel Preklassiek en Klassieke Balletlessen geeft aan talrijke jonge kinderen. Joke geeft tevens 'We Move' voor Volwassenen, een  leuke groep volwassenen die een heel jaar proeven van verschillende stijlen. Het jaar wordt ingedeeld in periodes waarin de dansstijlen Tapdans, Jazz, Ballet en Modern aan bod komen. Allemaal dansstijlen waarin Joke jarenlang ervaring heeft en met veel liefde doorgeeft.

Passione Italiana. Gracieuze danseres, gedreven choreografe en volgroeide docente met Italiaanse roots.
Lucia Pasquini studeerde ze af aan de Universiteit van Florence op de DAMS-afdeling voor kunstmuziek en entertainment. Ze vervolgde haar reis in hetzelfde jaar in Rome bij DAF Dance kunstfaculteit onder leiding van Mauro Astolfi, Spellbound Contemporary Ballet. In Rome zij had de kans om actief deel te nemen aan originele creaties met choreografen zoals als Francesca Frassinelli, Natalia Horecna en Mauro Astolfi voor Spellbound Junior Ensemble. Lucia Pasquini verhuisde nadien naar Denemarken en was sinds 2014 professionele danseres voor Dansk Danseteater (DDT), het gezelschap van Tim Rushton in het Nationale Operagebouw van Kopenhagen. Als een danseres in DDT kreeg ze de kans om samen te werken met choreografen als Didy Veldman, Marcos Morau, Wubkje Kuindersma, Stephen Shropshire, Alessandro Sousa Pereira, Edhem Jesenkovic, Fabio Liberti, Idan Sharabi, Sebastian Kloborg, Tim Rushton, Lotte Zucht en anderen. Lucia ging dan ook de hele wereld rond: ze trad onder meer op in Thailand, China, Zuid Korea, de VS, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Litouwen, Finland, Duitsland, Zwitserland, Polen,…. Nadat ze het gezelschap verliet, bleef ze werken als freelance danseres verschillende festivals in Italië en ze begon haar kennis te delen met jonge studenten en dansers. Vanaf 2018 is ze gastdocent voor Copenhagen Contemporary Dance School, Iwanson International School of Contemporary Dance in München en andere scholen in Italië, Denemarken, Griekenland, Roemenië en België. Zij maakt er ook deel van uit internationale jury's en geeft workshops door heel Europa. Als choreograaf zij werkte samen met Copenhagen International Dance Festival, ICH (International Creatieve Hub) in Rome en andere onafhankelijke projecten. Lucia heeft ook in Vlaanderen de liefde gevonden en wil met passie haar ervaringen delen aan dansers, dit dus ook in Dancelot. Lucia geeft komend dansjaar Pre Pro Ballet (+14 jarigen) en Ballet aan Volwassenen Gevorderd


Vrolijke en gepassioneerde floormonkey maar bovenal een sterk opgeleide danser, een ervar­en docent en een geïn­spi­r­eerd choreograaf. Verzamelde zijn danskennis over de hele wereld. Rolt door het leven en brengt leven en kleur in de ruimte. 
Keanu Sinnaeve start dit jaar aan zijn eerste seizoen bij Dancelot. Keanu is een echte spring-in-het-veld en gebeten door verschillende moderne dansstijlen. Hij ronde zijn opleiding voor uitvoerende danser aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, Nederland af. Hierna ging Keanu aan de slag als danser en als docent waar hij een groot deel van de wereld afreisde om zich in verschillende dansstijlen te ontwikkelen. In het Verenigd Koninkrijk specialiseerde hij zich in Dynamics, Rythm and Texture. In Italië en Spanje verdiepte hij zich in floorwork onder leiding van Helder Seabra en Anton Lachky. Daarnaast deed hij een 'Winder Gaga Intensive' in Israël en ging hij ook naar Zweden en Canada om verschillende danstechnieken te ontdekken. Al deze ervaringen hebben Keanu gevormd tot een explosieve danser met een sterke moderne dansstijl veelal gebaseerd op floorwork. Naast zijn danscarrière, richtte deze natural born choreographer in 2019 ook zijn eigen dansgezelschap op. BASTA bestaat uit dansers van over heel België en onder de leiding van Keanu treden ze regelmatig op en behaalde ze in hun eerste jaar al de eerste prijs op Kamata Jazz. Keanu geeft les in de Kunsthumaniora van Roeselare (MSKA) en zal nu ook op donderdag lesgeven in Dancelot aan Dancelot Mini Talent, Modern V-VI, Modern M1+M2 en Modern M5+M6. Dit zal hij doen in (drieweekse) afwisseling met Gaëlle.

Modern en Hedendaags podiumbeest. Dynamische performer, frisse wind en kordate dansdocente.
Gaëlle Callewaert kwam al van jongs af aan in contact met dans. Als tiener hield ze zich vooral bezig met urban dansstijlen en richtte ze verschillende crews op. Haar eerste ervaring voor een groot publiek was in 2012, met haar deelname aan de eerste editie van ‘Belgium’s Got Talent’. Met haar toenmalige crew 'Transpopperz' schopten ze het tot in de halve finale. Ze kon er maar geen genoeg van krijgen en een jaar later besloot ze opnieuw deel te nemen met een andere crew genaamd 'MADstylez', waarmee ze tot in de finale geraakte. Na deze avonturen besloot Gaëlle zich meer te willen ontwikkelen in verschillende dansstijlen. Ze volgde een opleiding aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, waar ze in 2018 afstudeerde met een bachelor Contemporary Urban. Sindsdien kon je haar terugvinden in verschillende Belgische producties: Pinocchio in 2018, Tinkling I in 2018, K3 20 Jaar in 2019 en Madagascar the Musical in 2020.  Naast België ging ze vanaf 2018 tot op heden ook aan de slag bij het Nederlandse theater compagnie Corpo Maquina, waarmee ze toerde doorheen Nederland met de voorstelling Portraits. In de zomer van 2019 verbleef ze op het cruiseschip MS Berlin met het Franse gezelschap Edilson show Paris. Op het podium staan is een grote passie maar ook naast het podium is ze nu reeds verschillende jaren actief als dansdocente. Gaëlle geeft les op donderdag aan Dancelot Mini Talent, Modern V-VI, Modern M1+M2 en Modern M5+M6. Dit doet ze in (drieweekse) afwisseling met Keanu.

Goedlachse danser en docente die de danskriebels te pakken kreeg in de dansschool van haar ouders. Met haar energie en positiviteit weet ze iedere danser op het juiste niveau te prikkelen.
Antje Hautekeete is een goedlachse dansdocente die haar roots kende in de dansschool van haar ouders. Op haar 3 jaar kreeg ze daar de danskriebels te pakken en liet ze deze niet meer los. Ze volgde haar middelbare school opleiding eerst aan de Kunsthumaniora in Wilrijk en later aan het Muda in Evergem. Daar ontwikkelde Antje zich tot een danser met een sterke basis Ballet en Modern. Ze kreeg verschillende dansstijlen aangereikt tijdens haar dansopleiding. Haar hogere studies deed ze aan Codarts Rotterdam, Hogeschool voor de Kunsten. Hier slaagde ze voor de auditie en deed ze de vierjarige opleiding “Dance in Education”, waar ze in juli 2023 haar diploma behaalde. In Codarts kon Antje groeien binnen verschillende projecten, dansstijlen en doelgroepen. Dit vormde haar een dansdocent met veel ervaring en zin om steeds nieuwe mensen aan het dansen te krijgen. Antje staat in om het dansplezier te prikkelen bij haar leerlingen en houdt ook van de gepaste uitdaging. In Dancelot geeft Antje les aan de groepen Modern V-VI en Ballet M3+M4 op woensdag.

Passionele docente die met haar zintuigen anderen probeert te prikkelen. Van do-re-mi naar pas de bourré en daarna weer als sommelier. Weet met haar zintuigen haar passie over te dragen aan anderen. 
 Eline Becue was sinds de begindagen van Dancelot er reeds kind aan huis. Niet alleen Ballet en Modern maar ook Musical en Pointes konden haar boeien. Onder het motto ‘live with all your senses, only then will you experience life for 100%', gaat Eline door het leven. Met haar diploma Sommelier op zak werd Eline Becue in september 2023 medeoprichter van TimeToTaste. Hier draait alles om wijn en smaak. Eline behaalde tevens haar Bachelor in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie in 2022. Hierbij legde ze in het onderdeel bewegingsrecreatie vooral de nadruk op dans. Al meer dan 10 jaar volgt Eline jaarlijks workshops bij o.a. Michel Froget en Min Hee Bervoets om zichzelf te verbreden in verschillende dansstijlen. Daarnaast kreeg ze in het Conservatorium drama van Walter De Groote en zanglessen van Nathalie Denyft en Hanne Depoorter. Samen met de vakantieworkshops van Kotékoer zorgde dit voor een blijvende interesse in Musical. Eline geeft ook  dansles in Knokke aan kinderen en zal vanaf dit jaar de nachtegaaltjes van Dancelot wegwijs maken in de musicalwereld. Hoe fascinerend kan het zijn om je stem en je beweging op elkaar te kunnen afstemmen om een mooi sensitief geheel te creëren. Je vindt Eline op dinsdag terug in Dancelot voor Musical A en B.
 
Energieke en bijzondere danseres. Docente in opleiding. Anjolie ademt dans in alles wat ze doet. Geboren natuurtalent om dans te doceren.  
Anjolie Dejonckheere is een gedreven en getalenteerde danseres én een groot voorbeeld binnen de talentgroep Dancelot Coda waar ze deel van uitmaakt en deelneemt aan tal van (inter)nationale wedstrijden. Haar dansopleiding startte ze in 2012 bij Deborah Verhasselt (Nevele), had een korte omzwerving naar Pirouette (Wevelgem), stond in 2019 op de planken met ‘Oorlogsdochters’ van Glen Lambrecht en kwam vervolgens helemaal thuis in Dancelot in 2020. Anjolie volgt momenteel de dansopleiding aan de Kunsthumaniora in Brugge en heeft een natuurtalent om dans te doceren. Anjolie gaf reeds dansles op de Dancelot danskampen en in dansjaar 2022-2023 gaf ze reeds vervangende lessen Modern aan jongere dansers. Ze debuteerde – met verve - met haar eerste choreografie (‘Amazones’) op Dancelot On Stage ‘HOME – part II’ in de Stadsschouwburg van Brugge in 2023. Anjolie geeft lessen Ballet en Modern aan jonge dansers op dinsdag en woensdag.

Bio volgt.


Bio volgt.


Mama van Charlotte. Moederkloek die al 17 jaar van Dancelot houdt. Harde werker en veelzijdig creatief met de handen.
Annemie 'Mietje' Braet stond – samen haar man Frank Vander Zande zaliger – mee aan de wieg van Dancelot. In 2006 en 2008 verbouwden ze het pand in de Steenkaai tot het Dancelot zoals we het vandaag kennen. Sindsdien is ze een vaste waarde in de dansschool, vertoeft ze hier heel graag, zorgt ze voor alle dansers en ouders en springt ze bij waar het nodig is. Mietje is de creatieve én handige ambachtsdame van Dancelot: ze is heel vertrouwd met naald en draad, het maken van kostuums, het creëren van knutselwerken voor de kampjes,… evenals elke opknapbeurt, herstelling, timmer- en maatwerk, tot elke verbouwing – zoals je wilt - brengt ze tot een goed eind.
Het Dancelot-team wordt bijkomend versterkt en aangevuld door tal van warme en toegewijde persoonlijkheden alsook onze toegewijde dansers die mee assisteren en helpen bij het aanleren van opgelegde solo’s én de talrijke medewerkers, ouders, sympathisanten en sponsors bij onze voorstellingen, kampen, wedstrijden en projecten, die allen zowel organisatorisch, creatief en logistiek dit hele gebeuren mee ondersteunen en hoger tillen. Grote dank daarvoor!