Dancelot is gevestigd in de oude borstelfabriek van Delhaize aan de Steenkaai in Brugge. Dit fabriekscomplex werd ontworpen door de bekende Brugse architect Oscar De Breuck (1855-1929) en vormt één van de markantste én best bewaarde industrieel-archeologische sites van Brugge.
In Dancelot (Steenkaai) zijn twee professioneel ingerichte danszalen aanwezig op het gelijkvloers, elk met een zwevende balletvloer met vaste en losse barres, een professioneel ventilatiesysteem in elke zaal, CO² & luchtvochtigheidsmeters en natuurlijk een uitstekend geluidssysteem. We beschikken tevens over Pilatesmatten, valmatten en alle toebehoren voor workout, kracht & lenigheidstraining en voor geavanceerde ballettraining. Elke danszaal heeft bovendien een high-tech systeem in een hoek van waaruit de les onmiddellijk live kan worden uitgezonden, dit met professioneel beeld en geluid (alle info vind je op DANCELOT TV). Op de eerste verdieping van Dancelot bevindt zich een gezellige ontmoetingsruimte, een flexibele ruimte en een ruime kleedkamer-loft.
Er is tevens een derde danszaal in gebruik door Dancelot op de recent opgerichte Xaverianensite in Sint-Michiels (Brugge).