Hier kan je de prachtige Dancelot film 'Fabriek Magique' bestellen. Vul onderaan het bestelformulier in en na betaling ontvang je een downloadlink.
BESTELFORMULIER
INHOUD & SPECIFICATIES
De film bestaat uit twee delen én je krijgt er nog een leuke verrassing bij, de 'making of' - met leuke backstage beelden! Je ontvangt de film in  Full HD (1920x1080 / 16:9 beeldformaat / 50fps / mp4-dataformaat). Op deze film staat een klein watermerk (logo Dancelot) linksboven in beeld - dit evenwel subtiel en transparant.
Voor jullie gemak zal je zowel de downloadlink krijgen van de eerste cast (op vrijdag) en de tweede cast (op zaterdag).
PRIJS
De prijs bedraagt 20 euro en is te betalen via overschrijving op rekening Dancelot: Belfius BE50 0689 3264 4418 met vermelding 'dansfilm Fabriek Magique - naam van de besteller'. Na ontvangst van de betaling ontvang je de downloadlinks.
GEBRUIKSVOORWAARDEN
Deze film is auteursrechterlijk beschermd. De film kan enkel en uitsluitend worden gebruikt voor prive-gebruik - dus in gezinsverband. Deze mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt, kan nooit voor commerciële doeleinden worden aangewend en deze film mag nooit worden gepubliceerd op elke vorm van (social) media. Deze film mag tevens niet worden doorgegeven aan derden. Er mag geen enkele wijziging aan deze film gebeuren, zowel in vorm als voorkomen. 
Vul onderstaande velden in.
De velden aangeduid met * zijn verplicht in te vullen.
Tijdens de vakantieperiode kan er mogelijks een kleine vertraging zitten op de opvolging van de bestelling.
Verzenden

Dank je wel voor de aankoop!

Vergeet de betaling niet uit te voeren. Na ontvangst van de betaling zal je de downloadlink ontvangen - dit op het opgegeven emailadres.