Yes! Hier zijn we weer. Goede tradities zetten we voort, dus organiseren we ook dit jaar een Dancelot Wijnverkoop. De vorige jaren is dit steeds een succes geweest en dat… heeft bovenal met onze uitstekende en unieke wijnkeuze te maken! Voor iedereen die ons intussen al een beetje kent, weet dat we de lat hoog leggen en kwaliteit nastreven en dit niet alleen in dans.
Ook dit jaar hebben we samen met wijnhuis Odilon uit Brugge opnieuw een bijzondere selectie van goede en creatieve wijnen aan te bieden, dit aan een aantrekkelijke en competitieve prijs. Wijnhuis Odilon is reeds lang vertrouwd met Dancelot en dat heeft Odilon ook dit jaar geïnspireerd tot een eigenzinnige én verrassende Dancelot-selectie van drie rode wijnen, drie witte én een cava. Ideaal voor de eindejaarsperiode.
Waarom doen we dit? Deze wijnverkoop geeft ons extra fundraising om onze werking optimaal te ondersteunen. Dancelot neemt onder meer deel aan talrijke (inter)nationale wedstrijden met onze talenten, wat een aardige duit kost. Bovendien plannen we een voorstelling in april 2022, investeren wij graag in mooie podiumoutfits en maken we zelfs films als corona ons hiertoe dwingt. Kortom je ondersteunt hiermee Dancelot, de cultuursector, de lokale economie én je hebt hemels lekkere wijn in huis. Een unieke win-win dus!
Er is een zachte lekkere cava in de aanbieding en telkens een duo van een rode en witte wijn in eenzelfde prijscategorie. Dit jaar hebben we enkele classics behouden die er vorig jaar reeds bij waren en hebben we bovenal drie geweldige duo’s uitgekozen. Door productieproblemen in Les Vignerons Narbonnais wijngaarden (slechte oogsten) zijn er dit jaar geen Jeanette wijntjes. We weten dat dit een winner was bij velen… maar dat hebben we meer dan ooit gecompenseerd met verrassende ‘nieuwkomers’.
Wijnhuis Odilon gaat uit van klassewijnen met een correcte prijs , respect voor terroir, druif en producent en ondersteunt een duurzame en kwalitatieve wijnproductie. We hebben een volgende selectie voor jullie gemaakt:
Bekijk het overzicht van de wijnen (klik hier) voor alle details, beschrijving en prijzen.
Bestellen kan heel gemakkelijk online door alle gegevens hieronder in te vullen in het webformulier en deze te verzenden.
We voorzien een ophaalnamiddag net voor Kerst. De wijn is op te halen op woensdag 22 december 2021 tussen 13u en 19u dit bij Wijnhuis Odilon - Lieven Bauwensstraat 23A – 8200 Sint-Andries (Brugge)
Het is mogelijk deze op factuur aan te kopen.
Bestellen kan t.e.m. maandag 20 december 2021.
BESTEL JE WIJN :
Vul onderstaande velden in.
Voor het gemak kan je onderstaand overzicht kopiëren (ctrl C of cmd C) en plakken (ctrl V of cmd V) in het veld 'BESTELLING'.
   x CAVA Masia Bou Brut (1) aan 9,65 eur / fles =     
   x WIT Villa Carumè Grillo (2) aan 7,65 eur / fles =    
   x ROOD Rosso Piceno (3) aan 7,65 eur / fles =    
   x WIT Goru El Blanco (4) aan 8,59 eur / fles =    
   x ROOD Don Baffo (5) aan 8,59 eur / fles =    
   x WIT Verus Vinogradi Sauvignon (6) aan 12,50 eur / fles =    
   x ROOD Vanitoso Cantine Ravazzi (7) aan 13,95 eur / fles =    
Betalen kan door dit cash onder gesloten omslag af te geven in Dancelot of door middel van overschrijving op rekening Dancelot BE50 0689 3264 4418 met vermelding 'Wijnverkoop' en 'naam besteller'. 
De velden aangeduid met * zijn verplicht in te vullen.
Verzenden

GODSPEED!!

Je bestelling is geregistreerd.

Dank je wel!

Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail.