Yes! Hier zijn we weer. Goede tradities zetten we voort, dus organiseren we ook dit jaar een Dancelot Wijnverkoop. De vorige jaren is dit steeds een succes geweest en dat… heeft bovenal met onze uitstekende en unieke wijnkeuze te maken! Voor iedereen die ons intussen al een beetje kent, weet dat we de lat hoog leggen en kwaliteit nastreven en dit niet alleen in dans.
Dit jaar hebben we opnieuw samen met wijnhuis Odilon uit Brugge een bijzondere selectie van goede en creatieve wijnen aan te bieden, dit aan een aantrekkelijke en competitieve prijs. Wijnhuis Odilon is reeds lang vertrouwd met Dancelot en dat heeft Odilon ook dit jaar geïnspireerd tot een eigenzinnige én verrassende Dancelot-selectie van drie rode wijnen, drie witte én een cava. Ideaal voor de eindejaarsperiode.
Waarom doen we dit? Deze wijnverkoop geeft ons extra fundraising om onze werking optimaal te ondersteunen. Dancelot neemt onder meer deel aan talrijke (inter)nationale wedstrijden met onze talenten, wat een aardige duit kost. Bovendien plannen we een grote Dancelot On Stage voorstelling in april 2023, investeren wij graag in mooie podiumoutfits en maken we zelfs films als corona ons hiertoe dwingt. Kortom je ondersteunt hiermee Dancelot, de cultuursector, de lokale economie én je hebt hemels lekkere wijn in huis. Dankzij wijnhuis Odilon kunnen we deze wijnen aan dezelfde prijzen aanbieden als in de normale verkooppunten, maar krijgen wij een mooie marge op deze verkoop. Een unieke win-win dus!
Er is een zachte lekkere cava in de aanbieding en telkens een geweldig duo van een rode en witte wijn in eenzelfde prijscategorie. Ook dit  jaar behouden we enkele classics én laten we ons vooral opnieuw verrassen! 
Wijnhuis Odilon gaat uit van klassewijnen met een correcte prijs , respect voor terroir, druif en producent en ondersteunt een duurzame en kwalitatieve wijnproductie. Samen met Odilon hebben we de volgende unieke Dancelot selectie voor jullie gemaakt :
Bekijk het overzicht van de wijnen (klik hier) voor alle details, beschrijving en prijzen.
Bestellen kan heel gemakkelijk online door alle gegevens hieronder in te vullen in het webformulier en deze te verzenden.
We voorzien een ophaalnamiddag net voor Kerst. De wijn is op te halen op woensdag 21 december 2022 tussen 13u en 19u dit bij Wijnhuis Odilon - Lieven Bauwensstraat 23A – 8200 Sint-Andries (Brugge). Dancelot zal jullie daar ontvangen en de bestellingen en ophalingen in goede banen leiden.
Het is mogelijk deze wijnen op factuur aan te kopen.
Bestellen kan t.e.m. woensdag 21 december 2022 12u !
BESTEL JE WIJN :
Vul onderstaande velden in.
Voor het gemak kan je onderstaand overzicht kopiëren (ctrl C of cmd C) en plakken (ctrl V of cmd V) in het veld 'BESTELLING'.
   x CAVA Masia Bou Brut (1) aan 9,95 eur / fles =     
   x WIT Sympathy For The Devil (2) aan 8,20 eur / fles =    
   x ROOD Highway to Hell (3) aan 8,20 eur / fles =    
   x WIT Goru El Blanco (4) aan 8,99 eur / fles =    
   x ROOD Passos de Lisboa Reserva (5) aan 10,50 eur / fles =    
   x WIT Verus Vinogradi Sauvignon (6) aan 12,65 eur / fles =    
   x ROOD Vanitoso Cantine Ravazzi (7) aan 14,50 eur / fles =    
Betalen kan door dit cash onder gesloten omslag af te geven in Dancelot of door middel van overschrijving op rekening Dancelot BE50 0689 3264 4418 met vermelding 'Wijnverkoop' en 'naam besteller'. 
De velden aangeduid met * zijn verplicht in te vullen.
Verzenden

GODSPEED!!

Je bestelling is geregistreerd.

Dank je wel!

Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail.