Vorig jaar hebben we dit een eerste keer gedaan en dat was een bijzonder groot succes. En dat… heeft bovenal met onze uitstekende en unieke wijnkeuze te maken! Voor iedereen die ons intussen al een beetje kent, weet dat we de lat hoog leggen en kwaliteit nastreven en dit niet alleen in dans. Daarom zetten we deze traditie voort.
Ook dit jaar hebben we samen met wijnhuis Odilon uit Brugge een bijzondere selectie van goede en creatieve wijnen aan te bieden, dit aan een heel aantrekkelijke en competitieve prijs. Wijnhuis Odilon is reeds lang vertrouwd met Dancelot en dat heeft Odilon ook dit jaar geïnspireerd tot een eigenzinnige én verrassende Dancelot-selectie van drie rode wijnen, drie witte én een cava. Ideaal voor de eindejaarsperiode en voor elke lockdown. Of om het einde van de lockdown te vieren. Of het zesde vaccin dat er komt. Of de start van een nieuwe lente… hoe je zelf wil!
Waarom doen we dit? Deze wijnverkoop geeft ons extra fundraising om onze werking optimaal te ondersteunen. Dancelot neemt onder meer deel aan talrijke (inter)nationale wedstrijden met onze talenten, wat een aardige duit kost. Bovendien plannen we een grote Dancelot On Stage eind juni 2021 waar we elke danser op het podium willen . En in deze onzekere tijden, broeden we ook op een plan B om al onze talenten te laten performen – ook als het wedstrijdtraject door corona nog niet op haar kruissnelheid komt. Kortom, je ondersteunt hiermee Dancelot, de cultuursector én ook de lokale economie. Een unieke win-win dus!
Bekijk het overzicht van de wijnen die je in je mailbox hebt gekregen of klik hier. Er is een zachte lekkere cava in de aanbieding en telkens een duo van een rode en witte wijn in eenzelfde prijscategorie. We hebben enkele classics behouden die er vorig jaar reeds bij waren en er zijn een drietal verrassende nieuwkomers. Het staat je natuurlijk geheel vrij te kiezen wat je wil.
Bestellen kan heel gemakkelijk online door alle gegevens in te vullen en deze te verzenden.
En in deze corona-tijden hebben we bovendien een heel comfortabele oplossing voor de levering: Je bestelling wordt gewoon aan huis geleverd. Hiervoor wordt een toeslag van 6 euro per leveradres bijgerekend (aanbod geldig in West- en Oost-Vlaanderen). Je kan dus ook meerdere bestellingen op hetzelfde adres laten toekomen.
Na betaling wordt deze wijn rechtstreeks geleverd.
Het is mogelijk deze op factuur aan te kopen.
Deze wijnverkoop loopt tot 16 december 2020!
BESTEL JE WIJN :
Vul onderstaande velden in.
Voor het gemak kan je onderstaand overzicht kopiëren en plakken in het veld 'BESTELLING'.
    x CAVA Masia Bou Brut (1) aan 9,65 eur / fles =     
    x WIT Jeanette Adorable (2) aan 7,95 eur / fles =    
     x ROOD Jeanette Adorable (3) aan 7,95 eur / fles =    
     x WIT Goru El Blanco (4) aan 8,69 eur / fles =    
     x ROOD Stylo Garnacha (5) aan 8,69 eur / fles =    
     x WIT Verus Vinogradi Sauvignon (6) aan 12,50 eur / fles =    
     x ROOD Bodega Tres Pilares (7) aan 12,50 eur / fles =    
LEVERING AAN HUIS = 6 euro per afleveradres
Betalen kan door dit cash onder gesloten omslag af te geven in Dancelot of door middel van overschrijving op rekening Dancelot BE50 0689 3264 4418 met vermelding 'Wijnverkoop' en 'naam besteller'. 
Meerdere bestellingen kunnen ook op eenzelfde afleveradres worden geleverd. Voor deze bestellingen betaal je dan eenmaal 6 euro. Je kan dit aangeven in het veld opmerkingen dat de bestelling gecombineerd is met andere bestellingen op eenzelfde leveradres.
De velden aangeduid met * zijn verplicht in te vullen.
Verzenden

GODSPEED!!

Je bestelling is geregistreerd.

Dank je wel!

Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail.