Tweejaarlijks is er steeds een grote Dancelot On Stage productie, waar alle dansers van Dancelot samen op het podium staan. In 2012 kwam Dancelot met een heerlijke cross-over. Alle sprookjes en verhalen door elkaar. Roodkapje meets Alice In Wonderland.
Alice, het meisje met het rode kapje, komt uit een boek tevoorschijn en komt helemaal tot leven. Ze komt op een onbewandeld pad vol avontuur, heerlijk plezier maar ook met een sluipend gevaar, de noodzakelijke levenslessen, inzicht en wijsheid om verder mee te nemen op haar levenspad. Heel veel klassiekers uit onze verhalencatalogus passeren de revue, in een ongeziene en creatieve aanpak door Dancelot in nieuwe verhalen maken. We hadden ook het voorrecht om onze vriend aan huis, acteur Wouter Bruneel, in te schakelen om als het personage 'Ludo De Jager' dit geweldige verhaal in elkaar te laten overvloeien en dit in zijn onnavolgbare stijl. 
De voorstelling is opgebouwd met choreografieën van Dancelot choreografes en docenten Charlotte Vander Zande en Ellen Braet en er is een gastchoreografie van Laurent Flament voor Dancelot Cie-iT. Tijdens een Dancelot On Stage is het ook traditie dat de Dancing Dads aantreden. De papa's van Dancelot dansers worden meegenomen in een wonderlijke choreografie en ze worden omkaderd door dansers uit de talentgroepen. Bij deze voorstellingenreeks is een uitzonderlijk boek gemaakt door Michel Deveen samen met Nikos en Hannes Verschore, dit met beelden van Michel Deveen in combinatie met het mooie werk van de Brugse kunstenares Mistral-Melike. Ook in deze Dancelot On Stage is het prachtige licht verzorgd door Kristof Van Eekelen in samenwerking met alle choreografen.
all images & artwork by Michel Deveen Photography & Mistral-Melike
All Rights Reserved - Please Respect Copyright