Dag danser en ouder(s),
Hierbij de nieuwe Dancelot SKY BOX, onze digitale nieuwsbrief met belangrijke informatie.
Je kan steeds de vorige nieuwsbrieven raadplegen op de Dancelot SKY BOX overzichtspagina.
We heten bij deze ook de nieuwe dansers (en ouders) van harte welkom in Dancelot.
HELLO SUMMER
De zomervakantie is aangebroken! De laatste lessen werden in juni in schoonheid afgesloten. 
We zijn enorm blij en dankbaar dat we dit dansjaar, na een toch wel intense en moeilijke coronaperiode, zoveel talrijke enthousiaste dansers konden zien groeien en (open)bloeien in Dancelot. 
Wij gaan met een goed en warm gevoel onze artistieke en fysieke batterijen opladen om aankomend dansjaar terug te knallen. We wensen jullie allen een deugddoende vakantie toe!
We hopen jullie allen spoedig terug te zien. Tijdens de zomer zijn er nog afzonderlijke lessen ('SUMMER WORKSHOPS') gepland en hebben we twee danskampen in de tweede helft van augustus. We starten dan ook met de lessenreeksen in Dancelot terug half september. Zie onder voor meer info en agenda.
En ook dit jaar willen we jou en elkaar graag (online) zien. Post een beeld of filmpje van jezelf al dansend door de vakantie, om op het even welke plaats, land of ruimte en tag @dancelot_belgium op Instagram
PROEFLES & (HER)INSCHRIJVEN DANSJAAR 2022-2023
Schrijf je zeker tijdig in voor het volgend dansjaar 2022-2023 indien dit nog niet is gebeurd. Bekijk het nieuwe ' LESSENROOSTER' samen met 'MOGELIJKHEDEN VOLGENS LEEFTIJD' om je eigen programma samen te stellen. Het lesgeld blijft ongewijzigd t.o.v. dit dansjaar. Bekijk ook onze 'NIEUWS'-pagina voor de bijkomende versterkingen in ons team.
Nieuwe leden kunnen steeds de eerste les komen proeven en nadien beslissen of dit hun aanstaat. Het is wel aangewezen om je reeds in te schrijven - op deze manier ben je ook zeker van je plaats als je na de proefles beslist om de lessen te volgen. 
Je kan inschrijven via onze website (onder 'INSCHRIJVEN') of klik direct op onderstaande knop:
AGENDA ZOMER 2022
ZO 10, 17 & 24 JULI 2022 - Summer Workshops met Zita & Ona
ZO 21 & 28 AUGUSTUS 2022 - Summer Workshops met Zita & Ona
MA 15 t.e.m. VR 19 AUGUSTUS 2022 - danskamp 'TROLLS'
MA 22 t.e.m. VR 26 AUGUSTUS 2022 - dans- & musicalkamp 'VAIANA'
ZO 4 SEPTEMBER 2022 - Summer Workshops met Zita & Ona
ZA 17 SEPTEMBER 2022 - eerste lessen in Xaverianensite dansjaar 2022-2023
MA 19 SEPTEMBER 2022 - start dansjaar 2022-2023 voor alle lessen
Ons dansjaar start dus officieel terug op maandag 19 september. OPGELET: omwille van een sportevent op zaterdag 24 september is de Xaverianensite (uitzonderlijk) niet beschikbaar voor onze prachtige ballerina's (en ballerino's). Om die reden laten we deze eerste lessen op zaterdag  in de Xaverianensite van 24/09 reeds doorgaan op ZATERDAG 17 SEPTEMBER in de Xaverianensite.
Voor de start van de lessen in september volgt een nieuwe Dancelot SKY BOX met alle informatie begin september.
Alle deelnemers aan de kampen krijgen uitgebreide informatie toegestuurd een week voor de start van de kampen.
SUMMER WORKSHOPS IN DANCELOT
Zita Demarest en Ona Leupe zetten met frisse zomerse energie ‘Summer Workshops’ in Dancelot op tijdens de zomermaanden. Hier wordt bijna wekelijks een dansles aangeboden vanaf 10 jaar dit voor dansers op niveau intermediair en gevorderd. Dus een goede basis van dans is hiervoor wel nodig.
Op drie zondagen in juli, twee zondagen in augustus en de eerste zondag in september bieden Zita en Ona een les aan vol nieuwe bewegingen, techniek, artistieke ontwikkeling, verschillende stijlen modern en jazz (bijvoorbeeld floorwork, lyrical jazz…), choreografieën, etc. Elke zondag is het een andere les, dus elke danser kan steeds invallen wanneer het past.
Deze lessen zijn voor zowel leden als niet-leden van Dancelot. 
Klik op onderstaande knop voor alle info en om je in te schrijven:
DANSKAMPEN DANCELOT 2022
Onze Dancelot DANSKAMPEN gaan door van 15 t.e.m. 19 augustus voor 4 tot 8 jaar (danskamp 'TROLLS') en 22 t.e.m. 26 augustus voor 6 tot 12 jaar (dans- & musicalkamp 'VAIANA').
Voor onze kampen hoef je niet in Dancelot te dansen om hieraan deel te nemen, je mag dus gerust een vriend(in) of neefje/nichtje hiervoor ook inschrijven.
Voor danskamp 'TROLLS' is nog één plaats vrijgekomen. Dans- en musicalkamp 'VAIANA' is helemaal VOLZET. Je kan je hiervoor nog registreren op de wachtlijst. Indien er plaatsen vrij zouden komen, spreken we eerst de wachtlijst aan.
 Klik HIER voor meer info en om je daarvoor in te schrijven.
Alle deelnemers aan de kampen krijgen uitgebreide informatie toegestuurd een week voor de start van de kampen.
DANCELOT ON STAGE 2023
Jawel! Volgend dansjaar staan we met zijn allen op het podium voor een spetterende Dancelot On Stage, een volledige voorstelling met alle dansers in Dancelot. We vertrekken terug vanuit een samenhangend verhaal en elke dansgroep zal een onderdeel in dit magische geheel zijn.
Daar we ook wat groter zijn geworden intussen, pakken we het op een andere manier aan. We zullen werken met twee reeksen van voorstellingen met een opsplitsing in leeftijdsgroepen. Op deze manier wordt het voor zowel de danser als de toeschouwer overzichtelijk. De twee voorstellingenreeksen zullen op zichzelf staan, maar zullen ook inhoudelijk en verhaaltechnisch verbonden zijn met elkaar. Dit wil zeggen dat je naar één van de voorstellingen kan komen kijken, maar dat het bekijken van beide voorstellingen een extra bonus zal zijn.
VOORSTELLINGENREEKS 01 : 14 tot 16 APRIL 2023 - MAGDALENAZAAL BRUGGE
voor alle dansers in niveaugroepen M+, H+, Volwassenen & alle Talentgroepen
(vrijhouden vanaf 12/04/2023)
VOORSTELLINGENREEKS 02 : 28 & 29 APRIL 2023 - STADSSCHOUWBURG BRUGGE
voor alle dansers in niveaugroepen Kinderdans, Preklassiek, Klassiek I t.e.m. VI-VII & alle Talentgroepen
(vrijhouden vanaf 26/04/2023).
Noteer dit alvast met een grote stip in jullie agenda!

We zien jullie heel graag terug in september of deze zomer op de Summer Workshops en/of de kampen. 
We wensen jullie vanuit het hele Dancelot-Team een deugddoende vakantie vol nieuwe avonturen. 

Charlotte Vander Zande en het volledige Dancelot-Team