Over performen gesproken! We staan te popelen om met alle dansers van Dancelot op het podium te kunnen staan. Onze grote Dancelot On Stage ‘FABRIEK Magique’ is gepland op 25, 26 en 27 juni 2021. Als we alle tendensen bekijken (coronaprognose, vaccinaties,….) hebben wij heel goede hoop dat we daar ook daadwerkelijk in de Stadsschouwburg zullen staan! En indien niet, dan zijn er natuurlijk nog andere opties om het ook mogelijk te maken natuurlijk.
En hoop doet leven en doet ook organiseren natuurlijk. Het is en blijft een hele puzzel. Daarom dat wij nu reeds alles in goede banen moeten leiden voor een dergelijke productie. Na de kerstvakantie beginnen wij immers reeds aan de choreografieën voor ‘FABRIEK Magique’.
Om alle groepen en dus de dansers op te delen, hebben we nood aan wat gegevens van jullie. Hier vind je het DEELNAMEFORMULIER en kan je dus ook online invullen. Graag dit voor elke danser ingevuld terug bezorgen aan ons voor 18/12/2020.
We houden de speciale choreo voor de papa’s nog even in beraad. In de loop van het voorjaar zullen we bekijken of dit inpasbaar en haalbaar is. We zijn voor dergelijke grote productie bovendien steeds op zoek naar helpers/vrijwilligers om backstage dit mee te ondersteunen. Je kan je hiervoor kandidaat stellen in dit deelnameformulier.
DEELNAMEFORMULIER
Vul onderstaande velden in.
Per danser één uniek deelnameformulier invullen.
Voor de DANSERS:
Geef de volgende keuze in d.m.v. een letter (A, B, C1 of C2). Geef ook de nodige motivatie op indien gevraagd.
Ons kind/ik kan aanwezig zijn op
A alle data van de voorstellingen (25, 26 en 27 juni 2021 en de generale repetities op woensdagnamiddag/avond 23 juni 2021 en/of donderdagavond 24 juni 2021)
B  :  niet deelnemen aan de voorstelling. Geef dan ook een reden op. 

Kan enkel aanwezig zijn op (enkel bij uitzondering in te vullen - en geef ook een reden op):
C1  :  25 en 27 juni 2021 (en generale repetitie op woensdag 23 juni en/of donderdag 24 juni).
C2  : 26 juni 2021 (en generale repetitie op woensdag 23 juni en/of donderdag 24 juni).

Voor de HELPERS / VRIJWILLIGERS:
Ook dit jaar willen wij beroep doen op de ouders, met de vraag of er mensen zijn die willen meehelpen aan het realiseren van deze voorstelling backstage. Dit gaat dan concreet over het begeleiden van een groep dansers backstage. Voor de hulp van de voorstellingen backstage, dien je zowel bij de generale als bij de voorstelling zelf aanwezig te zijn. Voor de geïnteresseerden volgt er dan nog een gedetailleerde meeting in het voorjaar. Als je je hiervoor wil kandidaat stellen, geef dit dan ook aan in onderstaand formulier, met je keuze (X, Y en/of Z). Je mag dus ook meerdere keuzes invullen als je meerdere momenten kan en wil!
 X :  ik wil meehelpen met de begeleiding van de kinderen backstage voorstelling vrijdagavond 25 juni 2021 en ben dan ook op de generale repetitie aanwezig
Y ik wil meehelpen met de begeleiding van de kinderen backstage voorstelling zaterdag 26 juni 2021 de hele dag en ben dan ook op de generale repetitie aanwezig
Z  :  ik wil meehelpen met de begeleiding van de kinderen backstage op zondagnamiddag 27 juni 2021 en ben dan ook op de generale repetitie aanwezig 
De velden aangeduid met * zijn verplicht in te vullen.
Verzenden

FABRIEK Magique verwelkomt je !!

Dank je voor je registratie. We koppelen de planning met jullie terug in het voorjaar 2021.