Na onze vorige Dancelot ETUDE#02 in 2019 organiseren we een nieuwe editie in 2022.
Noteer alvast in jullie agenda:

vrijdag 15 april 2022 en zaterdag 16 april 2022 
Dancelot ETUDE#03
Magdalenazaal (MaZ) - Brugge
Op een 'ETUDE'-voorstelling programmeren we een mix van dans vàn en dóór Dancelot:
           - selectie van uitgesproken wedstrijdstukken van Dancelot-talentgroepen
           - choreografieën van Dancelot dansers die een podium krijgen met eigen werk mét Dancelot dansers
           - aanvullende groepsstukken/werk uit andere Dancelot groepen
Dancelot ETUDE is uitgegroeid tot het ‘creative lab’ van Dancelot en vormt een inspiratiebron voor het vele talent dat we in huis hebben en voor iedereen die affiniteit heeft met dans en beweging. ‘Dancelot ETUDE’ staat voor een unieke, inspirerende en hoogstaande voorstelling van en door Dancelot.
In ons ‘ETUDE’-concept willen we dus ook Dancelot dansers stimuleren om zelf een eigen choreografie te maken. Deze jonge choreografen stellen zelf een dansgroep samen met dansers van Dancelot en krijgen de mogelijkheid tot repetitieruimte en persoonlijke coaching van de lesgevers/choreografen uit Dancelot - zowel op danstechnisch, choreografisch, scenografisch en op visueel vlak. Ook kostuums van Dancelot kunnen hiervoor worden gebruikt. Dancelot gelooft immers in de eigenheid van iedereen, in de kracht van het creëren en in het samenwerken. We willen iedereen aanmoedigen en kansen bieden om een persoonlijke verkenning en groei aan te gaan, dit door middel van dans en dit binnen een professionele omkadering door Dancelot.
Bij deze lanceren we een oproep naar Dancelot-dansers die dit project willen aangaan en een eigen idee willen vertalen in een choreografie en dus zelf eens willen proeven wat het is om een dansstuk te creëren en zelf te dansen. In het voorjaar 2022 kan dit worden uitgewerkt en vorm krijgen. Deze mogelijkheid is er voor dansers vanaf dansniveau M+.
Hier onder kan je je kandidatuur indienen. Denk op voorhand even goed na over je concept / verhaal / thema, stel alvast je 'dansgroep samen en spreek af met de dansers die je in je team wenst. Als je je kandidaat stelt, ben jij de het aanspreekpunt en de coördinator van jouw dansproject/choreografie. 
Vul onderstaand formulier in voor 14 januari 2022.
STEL JE KANDIDAAT:
Verzenden

GODSPEED!!

Je kandidatuur is verzonden.

We contacteren je in de loop van januari.